ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

JESEN U GRČKOJ - HOTEL SANTA BEACH - 2018

JESEN U GRČKOJ - HOTEL SANTA BEACH - 2018

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na obali, ponudu upotpunjuju restorani sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverne i kafići koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava, vinskih puteva severne Grčke, ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima (Mediterranean Cosmos, Ikea, Mega outlet), učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.

GALERIJA FOTOGRAFIJA
SMEŠTAJI KOJI VAM NUDIMO ...
HOTEL SANTA BEACH (Bivši GALAXIAS BEACH) HOTEL SANTA BEACH (Bivši GALAXIAS BEACH)

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.
SADRŽAJ:  sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela-ograničen broj, oko 50 ležaljki žute boje
), snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (uz doplatu - 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok)), luksuzni a la carte restoran "Andromeda" sa grčkom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na more, lobby bar, masažna fotelja (uz doplatu), biznis centar, besplatan wirelless internet u celom hotelu, servis za pranje rublja (uz doplatu), parking. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu. Doručak se služi od 7:30 -11:00h, večera od 19:00-22:00h.

SOBE: 78 kompletno renoviranih soba sa balkonom i bočnim pogledom na more. Svaka soba ima LCD SAT TV, kupatilo sa kadom, fen za kosu, A/C, mini frižider, direktnu telefonsku liniju, sef, kao i besplatan wireless internet (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela). Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Superior sobe su veće kvadrature i imaju balkon. Eco superior sobe nemaju balkon, površine su oko 22m2 sa 2 klasična i 1 ili 2 pomoćna ležaja i mrežom za komarce na prozorima (maksimalan broj osoba je tri odrasle ili dve odrasle osobe i dvoje dece). Mogu imati bočni pogled na more ili pogled na baštu. Eco superior sobe se nalaze u novom delu hotela koji je dograđen 2016. god.

USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

www.santahotel.gr

Detaljnije ...


Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)