ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

AGIA TRIADA -HOTEL SANTA BEACH-2019-FIRST MINUTE

AGIA TRIADA -HOTEL SANTA BEACH-2019-FIRST MINUTE

SAJAMSKI POPUST do 28.02.2019.
Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na obali, ponudu upotpunjuju restorani sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverne i kafići koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Idealno je mesto za one koji vole umeren odmor na kojem mogu prema raspoloženju izabrati da li će uživati u usamljenom delu plaže ili se provoditi u nekom od barova na plaži.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava, vinskih puteva severne Grčke, ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima (Mediterranean Cosmos, Ikea, Mega outlet), učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.

GALERIJA FOTOGRAFIJA
SMEŠTAJI KOJI VAM NUDIMO ...
HOTEL SANTA BEACH HOTEL SANTA BEACH

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.
SADRŽAJ:  sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu: 4 Eur po osobi (u  cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok))
, snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (uz doplatu - 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok)), luksuzni a la carte restoran "Andromeda" sa grčkom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na more, lobby bar, masažna fotelja (uz doplatu), biznis centar, besplatan wirelless internet u celom hotelu, servis za pranje rublja (uz doplatu), parking. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu. Doručak se služi od 7:30 -11:00h, večera od 19:00-22:00h.

SOBE: 78 standardnih soba sa balkonom i bočnim pogledom na more. Svaka soba ima LCD SAT TV, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, A/C, mini frižider, direktnu telefonsku liniju, sef, kao i besplatan wireless internet (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela). Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Superior sobe su malo veće kvadrature i imaju balkon. Eco superior sobe - bočni pogled more nemaju balkon, površine su oko  22 msa dva klasična i jednim pomoćnim ležajem na razvlačenje (pogodnim za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 god. ili tri odrasle osobe i jednog deteta do 12 god.) i mrežom za komarce na prozorima. Eco superior sobe - pogled bašta imaju mali balkon, površine su oko 20m sa dva klasična i jednim pomoćnim ležajem (maximalan broj osoba je dve odrasle i jedno dete  ili tri odrasle osobe). Eco superior sobe se nalaze u novom delu hotela koji je dograđen 2016. god. Organizator putovanja ne određuje spratnost, pogled, veličinu, i broj sobe. Važna napomena: smeštaj u eco superior sobama može biti u sobama sa malim balkonom (pogled bašta) ili bez balkona (bočni pogled more), u zavisnosti od raspoloživosti, na šta Organizator putovanja ne može uticati.

USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

www.santahotel.gr

Detaljnije ...


Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)