ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

AGIA TRIADA - GRČKA - HOTEL SANTA BEACH - 2018

AGIA TRIADA - GRČKA - HOTEL SANTA BEACH - 2018

RANI BOOKING

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalaze se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na samoj obali, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava, vinskih puteva severne Grčke, ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima (Mediterranean Cosmos, Ikea, Mega outlet), učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.

GALERIJA FOTOGRAFIJA
SMEŠTAJI KOJI VAM NUDIMO ...
HOTEL SANTA BEACH (Bivši GALAXIAS BEACH) HOTEL SANTA BEACH (Bivši GALAXIAS BEACH)

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada, koja je obeležena plavom zastavom. Od aerodroma u Solunu udaljen je 9 km a od centra mesta oko 700 m.
SADRŽAJ:  sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela-u zavisnosti od raspoloživosti
), snack bar na plaži, kabine za presvlačenje i tuš, otvoreni bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima (uz doplatu - 4 Eur po osobi (u cenu je uključeno konzumiranje jednog pića (kafa ili sok)), luksuzni a la carte restoran "Andromeda" sa grčkom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na more, lobby bar, masažna fotelja (uz doplatu), biznis centar, besplatan wirelless internet u celom hotelu, servis za pranje rublja (uz doplatu), parking. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla uz doplatu. 

SOBE: 78 kompletno renoviranih soba sa balkonom i bočnim pogledom na more. Svaka soba ima LCD SAT TV, kupatilo sa kadom, fen za kosu, A/C, mini frižider, direktnu telefonsku liniju, sef, kao i besplatan wireless internet (za brži protok interneta mogućnost doplate na recepciji hotela) . Standardne sobe imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Superior sobe su veće kvadrature i nalaze se na petom spratu koji je dograđen 2015. god. i imaju balkon sa bočnim pogledom na more. Eco superior sobe nemaju balkon, površine su oko 22m2 sa 2 klasična i 1 ili 2 pomoćna ležaja i mrežom za komarce na prozorima (maksimalan broj osoba je tri odrasle ili dve odrasle osobe i dvoje dece). Mogu imati bočni pogled na more ili pogled na baštu. Eco superior sobe se nalaze u novom delu hotela koji je dograđen 2016. god.

USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).

www.santahotel.gr

Detaljnije ...


Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)