ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

MALLORCA i COSTA BRAVA - ŠPANIJA - leto 2018

 MALLORCA i COSTA BRAVA - ŠPANIJA - leto 2018

Španija je država u jugozapadnoj Evropi. Izlazi na Sredozemno more na jugu i Atlanski okean na severu i severozapadu. U sastavu Španije se nalaze dva arhipelaga: Balearska ostrva u Sredozemnom moru i Kanarska ostrva u Atlanskom okeanu. Najpopularnije destinacije za letovanje u Španiji su Kosta Brava i Majorka.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Costa Brava, ili u prevodu Divlja obala, je obalski region u severoistočnoj Kataloniji. Pored luksuznih hotela i apartmana sa vrhunskom uslugom, Costa Brava pruža uživanje u izuzetno očuvanoj prirodnoj sredini. Letovalište Lloret de Mar, jedno je od najposećenijih u Španiji. Lloret se nalazi na južnom delu Costa Brave, na 70 km od Barselone, a od aerodroma Gerona 30km. Ima nešto manje od 30.000 stanovnika i drugi je po veličini grad u Kataloniji. U blizini Lloret de Mar-a postoji i vodeni park, a u samom mestu veliki broj klubova, barova, diskoteka, radnji i restorana.
Calella je poznato turističko mesto u Kataloniji u regiji Costa Maresme Barselona. Ovaj moderan gradić je na oko 60 km severno od Barselone, a more i uređene plaže čine ga biserom ove regije. Sa odličnim izborom vodenih sportova i zabava na plažama, internacionalnim restoranima i bogatim noćnim životom, ovo je destinacija koju rado biraju kako tinejdžeri tako i porodice sa decom.

Majorka
je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru i pripada Balearskim ostrvima, zajedno sa Ibicom, Menorkom i Formenterom. Bistro more, prelepe peščane plaže, skirvene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu. Majorka je ostrvo uzavrelih dešavanja, omiljena destinacija trendsetera, spoj današnje civilizacije i istorije duge deset vekova, prostranih borovih šuma i kamenih plaža na zapadu, prelepih uvala na istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu...Sever Majorke ima veličanstvene plaže, a vetar koji neprestano duva predstavlja posebnu atrakciju za surfere. Na jugu su plaže prekrivene bisernim peskom i izgledaju gotovo nestvarno.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)